alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Väskor

 
[373]
Adicolor Sling Bag
Favorites Duffel Bag
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Essentials Logo Backpack
Power Gym Sack
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Adicolor Classic Backpack Small
Adicolor Archive Waist Bag
Adicolor Backpack
Backpack
Running Belt
Classic Badge of Sport 3-Stripes Backpack
Power Backpack
adidas by Stella McCartney Tote Bag
adidas Adventure Backpack Large
Hyperreal Backpack
Tiro Gym Sack
Power VI Backpack
adidas x Disney Minnie and Daisy Backpack
adidas by Stella McCartney Gym Sack
Backpack
Arsenal Travel Backpack
Power Gym Sack
Adicolor Archive Backpack
adidas x Mo Salah Backpack
Manchester United Boot Bag
Running Gear Bottle Bag
Trefoil Gym Sack
Power VI Backpack
Adicolor Archive Backpack
4ATHLTS ID Waist Bag
Control 3.0 Racket Bag
Multigame Racquet Bag
Running Mobile Arm Pouch
4ATHLTS Duffel Bag Large
Daily Waist Bag
adidas x Messi Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Studio Lounge Duffel Bag
Backpack
Outdoor Backpack
adidas Adventure Waist Bag Large
Classic 3-Stripes Horizontal Backpack
1 / 8
Sida:av 8

Tåliga väskor för ett aktivt liv

En riktigt hållbar och snygg väska kan vara värt att investera i om du har mycket att bära på eller om du är sugen på en ny accessoar till garderoben. adidas erbjuder ett stort sortiment av väskor, ryggsäckar, sportbags och magväskor för dig som vill komplettera din vardagliga look. De finns i flera olika färger och mönster och är tillverkade för att du ska kunna leva ett aktivt liv i vardagen. Du kan välja bland sportiga gympapåsar som rymmer ombytet när du ska till gymmet eller en klassisk modell som har ett särskilt laptopfack. Materialet är tillverkat i återvunnen polyester eller läderimitation och har smarta fickor och fack med dragkedja. Axelremmarna är justerbara så att du ska kunna anpassa dem efter just din kropp.

Klassiska adidas väskor gör din sportiga outfit komplett

Här hittar du adidas väskor som är både rymliga och snygga. Du kan vara säker på att hitta en ny favorit i det här stora utbudet som erbjuder en tidlös och samtidigt modern vintagekänsla. Dessa accessoarer har smarta fack med plats för små tillhörigheter, och om du har mycket packning att bära med dig under dagen så kan du välja en extra rymlig ryggsäck eller sportbag. Du kan också välja en trendig miniryggsäck eller bumbag som passar perfekt tillsammans med din vardagslook.

Väskorna är anpassade för en aktiv livsstil

Dessa klassiska väskor är otroligt snygga att matcha med dina övriga adidas-kläder och är precis som klädesplaggen anpassade för att du ska kunna röra dig utan begränsningar i vardagen samt när du sportar. Ryggsäckarna och väskorna är sköna att bära oavsett hur mycket bagage du har med dig. De passar perfekt för både friluftsliv i skogen och stadsliv, eller när du ska till jobbet eller plugget. Du kan välja mellan sprakande färger och diskreta designer med adidas logga.