alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Väskor

 
[361]
Control 3.0 Racket Bag
4ATHLTS Duffel Bag Medium
4ATHLTS Camper Backpack
Power Backpack
Essentials Duffel Bag Large
Adicolor Classic Backpack Small
Essentials Duffel Bag
Essentials Linear Duffel Bag Extra Small
Essentials Linear Backpack
Power Gym Sack
adidas x Messi Backpack
Adicolor Backpack
Adicolor Sling Bag
Essentials Wallet
Power VI Backpack
Manchester United Crossbody Bag
Sport Bag
Power VI Backpack
Power VI Backpack
Adicolor Classic Waist Bag
adidas by Stella McCartney Backpack
Arsenal Travel Backpack
Essentials Linear Duffel Bag Medium
Essentials Linear Duffel Bag Medium
Adicolor Archive Backpack
Adicolor Contempo Utility Backpack Large
Classic Badge of Sport Backpack
Classic Foundation Lounge Tote Bag
Back to School Backpack
Essentials Training Duffel Bag Medium
4ATHLTS ID Gear Up Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
Adicolor Backpack
Power Backpack
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Essentials Seasonal Duffel Bag Medium
Adicolor Archive Strap Pack
Camo Waist Bag
Essentials Training Duffel Bag Small
Essentials Training Response Backpack
Adicolor Backpack
Favorites Backpack
Adicolor Archive Waist Bag
1 / 8
Sida:av 8

Tåliga väskor för ett aktivt liv

En riktigt hållbar och snygg väska kan vara värt att investera i om du har mycket att bära på eller om du är sugen på en ny accessoar till garderoben. adidas erbjuder ett stort sortiment av väskor, ryggsäckar, sportbags och magväskor för dig som vill komplettera din vardagliga look. De finns i flera olika färger och mönster och är tillverkade för att du ska kunna leva ett aktivt liv i vardagen. Du kan välja bland sportiga gympapåsar som rymmer ombytet när du ska till gymmet eller en klassisk modell som har ett särskilt laptopfack. Materialet är tillverkat i återvunnen polyester eller läderimitation och har smarta fickor och fack med dragkedja. Axelremmarna är justerbara så att du ska kunna anpassa dem efter just din kropp.

Klassiska adidas väskor gör din sportiga outfit komplett

Här hittar du adidas väskor som är både rymliga och snygga. Du kan vara säker på att hitta en ny favorit i det här stora utbudet som erbjuder en tidlös och samtidigt modern vintagekänsla. Dessa accessoarer har smarta fack med plats för små tillhörigheter, och om du har mycket packning att bära med dig under dagen så kan du välja en extra rymlig ryggsäck eller sportbag. Du kan också välja en trendig miniryggsäck eller bumbag som passar perfekt tillsammans med din vardagslook.

Väskorna är anpassade för en aktiv livsstil

Dessa klassiska väskor är otroligt snygga att matcha med dina övriga adidas-kläder och är precis som klädesplaggen anpassade för att du ska kunna röra dig utan begränsningar i vardagen samt när du sportar. Ryggsäckarna och väskorna är sköna att bära oavsett hur mycket bagage du har med dig. De passar perfekt för både friluftsliv i skogen och stadsliv, eller när du ska till jobbet eller plugget. Du kan välja mellan sprakande färger och diskreta designer med adidas logga.