alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blommiga ryggsäckar

 
[1]
Pris
209 kr - 210 kr
209210
Dam Originals Multi Graphic Mini BackpackDam Originals Multi Graphic Mini Backpack

Graphic Mini Backpack

Dam Originals

Blommiga ryggsäckar för skola, vardag och träning

adidas har ett stort sortiment av praktiska väskor i olika modeller. Med en bekväm ryggsäck kan du enkelt bära med dig din packning vare sig du har skolböcker, jobbdator eller träningskläder. Med rymliga modeller som kommer i slitstarka material får du lätt med dig din packning och skyddar den mot fukt och väta. Välj bland kollektionen av blommiga ryggsäckar för en härligt fräsch detalj till din look. Med snygga färgkombinationer och moderna tryck piffar du upp vardagen med adidas blommiga ryggsäckar.

Ryggsäckar i blommigt mönster

Med adidas blommiga ryggsäckar får du en klassisk sportstil tack vare adidas originaltryck och loggor, samtidigt som blomstermönstren ger dig en unik och fräsch look. Med breda och vadderade bärremmar kan du bekvämt bära med dig även tung packning. Slitstarka material skyddar packningen och gör väskan hållbar. För att hålla koll på dina småsaker och slippa gräva i väskan hittar du smarta fack både utvändigt och invändigt. Med säkra blixtlåslösningar kan du vara säker på att hålla värdesaker i tryggt förvar och du kan lätt organisera din packning med de olika facken. Placera tillhörigheter som du snabbt vill kunna få tillgång till i ryggsäckens blixtlåsförsedda ytterfack. adidas blommiga ryggsäckar kommer i olika storlekar, du hittar både mindre ryggsäckar och rymliga väskor för större packning.

Praktiska accessoarer och tillbehör

Bland adidas kollektion av accessoarer hittar du inte bara praktiska ryggsäckar men även en mängd olika tillbehör som kan förenkla i vardagen. Här finns även stora duffelväskor som rymmer större utrustning, axelremsväskor för mindre packning samt magväskor som gör att du enkelt håller koll på värdesaker och samtidigt kan ha händerna fria under cykelrundor eller löpning. Matcha med adidas huvudbonader som kepsar i ventilerande material för varma sommardagar eller värmande mössor som leder bort fukt och svett från kroppen till kyliga vinterdagar.