alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

silver byxor

 
[2]
Dam Originals Silver Adicolor Tricolor Metallic Japona Track PantsDam Originals Silver Adicolor Tricolor Metallic Japona Track Pants

Adicolor Tricolor Metallic Japona Track Pants

Dam Originals

Silverfärgade byxor

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Med byxor från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Unik stil möter revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Våra silverfärgade byxor ger dig stil.

Skapade för kreatörer – silverfärgade byxor från adidas

Vi har byxor tillverkade av bomull. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt senare under dagen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Athletics. Must Haves är vår mest omtyckta kollektion med byxor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra silverfärgade byxor från adidas – nu är stunden inne.