alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Goggles

 
[14]
Simning Multi Persistar 180 Mirrored SimglasögonSimning Multi Persistar 180 Mirrored Simglasögon

Persistar 180 Mirrored Simglasögon

Simning

Håll fokus på simningen med skyddande och bekväma goggles

Att simma är både kul och skonsamt mot kroppen. När du simmar längder är det nödvändigt att ha ett par riktigt bra simglasögon. Det ultimata paret ska sitta perfekt på plats utan att du märker av dem. Det är en bra idé att satsa på ett par bekväma goggles med spegelglas som ger ett brett synfält i 180 grader. Sådana glasögon ger en känsla av solglasögon och har en skön passform som sitter perfekt när du simmar. De kan justeras till ditt huvud med hjälp av en flexibel näsdel och dubbla remmar där bak. Eftersom glasögonen är imskyddsbehandlade slipper du störas av immiga glas och du kan se bra när du simmar i poolen eller havet. Med rätt par goggles kan ingenting stoppa dig från att nå dina mål i bassängen.

Med simglasögon från adidas kan du ta sikte på dina mål

Med simglasögon från adidas får du både stil och komfort. Dessa snygga glasögon är otroligt sköna att ha på sig eftersom de går att anpassa till ditt huvud. Simglasögon från adidas har smarta och moderna funktioner såsom UV-skydd och imskydd, och de passar bra både för fritidssimmare och dem som tränar på proffsnivå och spenderar mycket tid i vattnet. Du kan välja bland flera häftiga färger och modeller i det här breda utbudet.

Njut av simturen med rätt utrustning

Att simma är en väldigt rolig och hälsosam sport, speciellt om du har rätt utrustning. Med rätt par simglasögon är det skönare att röra sig i vattnet och du skyddar ögonen effektivt mot vatten, klor, bakterier och smuts. adidas simglasögon sitter bra på plats utan att åka av när du simmar, och som extra tillbehör i simhallen kan du också välja en snygg handduk eller exklusiv badrock från adidas. Till fötterna finns fina badtofflor och flip flops med adidaslogga.