alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

skate shorts

 
[6]

Shorts för skejtande

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att du behöver förlora dynamiken. När du tränar skejtande krävs viljestyrka för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan fokusera på att prestera. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil möter innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Alla shorts för skejtande från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – shorts för skejtande från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du blir riktigt motiverad att maximera dina prestationer när du tränar skejtande: .

Våra shorts har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals – med adidas-shorts gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Våra shorts finns i brunt, gult, rött och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles unika stil med shorts för skejtande från adidas.