alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

inomhusskor

 
[150]
1 / 4
Sida:av 4

Inomhusskor

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor imponerar inte bara med sin stil utan ligger även i framkant när det gäller komfort. Hitta den perfekta passformen. I inomhusskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla inomhusskor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – inomhusskor från adidas

Våra inomhusskor har tillverkats av läder, läder och mockaläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-inomhusskor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Vi testar noggrant ny teknologi som TRAXION, ADIWEAR och CLOUDFOAM i tuffa förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och alla andra platser där det krävs. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar inomhusskor i kollektionerna Essentials, Samba och Duramo. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Våra inomhusskor är tillgängliga i grått, rött, svart och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. I vårt stora sortiment hittar du skor för löpbana, gata och väg. Inomhusskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.