alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

metallic sneakers

 
[24]

Metalliska sneakers

Med adidas skor kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor gör inte bara avtryck med sin stil utan är även föregångare när det gäller komfort. Hitta den perfekta passformen. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Alla metalliska sneakers från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – metalliska sneakers från adidas

Våra sneakers har tillverkats av syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-sneakers drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Du hittar sneakers i kollektionerna adissage, Essentials och adilette. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Vi har sneakers i rött, svart, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Bassäng eller strand – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra metalliska sneakers från adidas – nu är stunden inne.