alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Strandskor

 
[72]
1 / 2
Sida:av 2

Strandskor som skyddar dina fötter

Att vara på stranden är verkligen härligt, men något som inte är härligt är att få sand i dina sneakers. Därför är våra strandskor ett måste på sommaren eller utlandssemestern. Du slipper gå i sanden med dina vanliga skor, och du behöver inte göra dig besväret att snöra av dem när du kommer ner till stranden. Våra strandtofflor är bekväma och lätta att ta av och på. Det kan tyckas som en liten sak, men det gör faktiskt ditt strandbesök smidigare och mer njutbart. Vi har även strandskor för barn så du inte behöver hjälpa ungarna av med skorna. Skorna passar även bra när du bara ska gå ut en kort stund, kanske för att hämta något från bilen eller för att ta in posten. Det kan vara skönt att ha ett alternativ till skor som måste knytas, och våra skor är dessutom ergonomiska och sköna att gå i.

Bada i strandskor och skydda fötterna

Att känna sanden mellan tårna är så klart trevligt, men det finns ett problem; det är inte alltid bara sand på stranden. Under sanden kan det gömma sig glasbitar och andra vassa föremål, vilket kan vara direkt farligt för dina fötter. Därför är det en bra idé att ha på dig dina strandskor när du går på stranden, man vet aldrig vad som lurar under sanden. Sanden kan också bli väldigt varm mitt på dagen när solen ligger på, och då kan det vara skönt att inte behöva bränna fotsulorna, särskilt för barn om du har familj. Det är också smart att fortsätta ha på dig skorna när du badar. De kan skydda dig mot vassa stenar, snäckor och glas på botten som du kanske inte kan se, och kanske även mot brännmaneter som kan ligga på botten och lura.