alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Trailskor

 
[317]
1 / 7
Sida:av 7

Trailskor – för löpare som vill utvecklas

Trailskor är skor framtagna för löpning och vandring, och då speciellt ute i naturen. Den här typen av trail sneakers kan dock utan problem användas även för andra aktiviteter. Det är stabila skor som stöttar fot och vrister vilket gör att användningsområdena blir många och varierade. Samtidigt som skorna är stadiga är de smidiga och lätta. De tillverkas med hjälp av den senaste och mest innovativa teknologin för att understödja användaren så mycket det bara är möjligt. Ovandelen är gjord av slitstarkt men tunn och lätt textil. Sulorna ger responsiv dämpning vilket gör att dina ben håller sig fräscha och pigga länge och inte belastas för mycket.

Dina trail löparskor hjälper dig koncentrera dig på vägen framåt

Tanken bakom alla adidas produkter är att de skall hjälpa idrottsutövare att utvecklas och ta sina prestationer till nya nivåer. För att kunna göra detta måste du kunna lägga fullt fokus på uppgiften du skall lösa och svårigheterna som du skall övervinna. Detta är naturligtvis inte möjligt om du hela tiden störs av obekväma eller dåligt fungerande skor. adidas trailskor sviker dig inte, du kommer inte ens att tänka på att du bär dem, istället höjer du bara blicken och koncentrerar dig på vägen du har framför dig och som du måste ta dig genom för att nå ditt mål.

adidas trailskor och trail sneakers

adidas tillverkar inte bara trailskor utan har också många olika typer och modeller av sneakers. Vissa är mer inriktade på trailbaserade användningsområden medan andra passar bättre att bära till vardags och i miljöer som inte kräver skor med samma prestanda. Oavsett vilken typ av adidas skor du väljer kan du vara säker på att få en sko av högsta kvalitet som kommer att underlätta din vardag och vara bekväm och skön att använda.