alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

spikskor

 
[104]
1 / 3
Sida:av 3

Spikskor

adidas skokollektion har skapats med en perfekt kombination av stil, komfort och funktion. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Hitta den perfekta passformen. Med spikskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra spikskor ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – spikskor från adidas

Vi säljer spikskor som består av läder, mockaläder och syntetläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med spikskor från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Med teknologier såsom PUREMOTION, TRAXION och GEOFIT är du rustad för alla situationer. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där du behöver det. Superstar, Tour 360 och Predator är våra mest välkända kollektioner med spikskor. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Våra spikskor är tillgängliga i svart, vitt, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Finn din egen väg på triathlonet. I vårt stora utbud hittar du skor för fasta gräsplaner, gräsplaner, löpbana och väg. Visa din alldeles egna stil med spikskor från adidas.