alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

adidas Sportglasögon

 
[12]

Sportglasögon

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. Det blir alltid mer lustfyllt med adekvat utrustning. Försäkra dig om att att du alltid har rätt förutsättningar med sportglasögon från adidas. Med dessa sportglasögon kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – sportglasögon från adidas

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-sportglasögon får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Det finns sportglasögon i grått, vitt, brunt och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Framtiden börjar nu. Välj våra sportglasögon från adidas – nu är stunden inne.