alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Stan Smith rea

 
[59]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
kollektion
Pris
147 kr - 910 kr
147910
1 / 2
Sida:av 2

Nå dina mål med adidas Stan Smith på rea

Stan Smith är en av världens mest kända tennisspelare och har fått ge namn åt en av våra mest älskade kollektioner. Nu finns adidas Stan Smith på rea så du inte bara kan njuta av den läckra designen, utan även få den till ett lägre pris. Från början var dessa härliga skor designade för tennisplanen. Det var startskottet för en helt ny typ av tennissko och nu har den blivit en klassiker som är många tennisspelares favoritsneaker. Med perforerade 3-Stripes ger dem dina fötter naturlig ventilation. Den ikoniska snäcktån gör att de inte slits framtill och skyddar dessutom mot vatten under regniga dagar.

Fynda på vår Stan Smith outlet och underlätta vardagen

Det är så klart inte bara på tennisplanen man kan bära de här skorna, som nu är på erbjudande. De är perfekta att använda som vardagsskor då de både är bekväma, snygga och slitstarka. Stan Smith-skorna finns tillgängliga i många olika utföranden, ofta med snygga färgklickar på plösen eller hälfliken. Det faktum att de är gjorda i läder gör att de bara blir mer bekväma ju mer du använder dem, då de formar sig efter dina fötter. Om du går mycket i vardagen är vår Stan Smith outlet perfekt. Och skulle du behöva springa till bussen så klarar dem det också med bravur.

Ta hand om dina reavaror på rätt sätt

Just nu kan du köpa adidas Stan Smith på rea till fina rabatter, och ett annat sätt att spara pengar i längden är att sköta om dina skor på rätt sätt. Det är viktigt att impregnera skorna innan du använder dem. Det skyddar dem mot väta och smuts och gör att de ser fräscha ut längre. När det är dags att rengöra dem kan du med fördel borsta av dem och sedan rengöra med en skummande rengöringsprodukt för läder. Fyll sedan på impregneringen.