alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Strumpor och benvärmare

 
[284]
1 / 6
Sida:av 6

Strumpor och benvärmare som ökar din bekvämlighet

Vare sig du gör dig redo för ett träningspass eller för vardag hittar du strumpor och benvärmare från adidas för alla tillfällen. Det kan vara lätt att glömma bort att tänka på detaljer som vilka av adidas strumpor du ska välja för din aktivitet, men rätt strumpor kan göra stor skillnad både för din komfort och ditt träningspass. Sockor är ett bastillbehör som både kan hålla dig bekväm och ge ökad passform i dina skor. Dessutom kan det vara en snygg accessoar som sätter pricken över i:et för din look. adidas har använt sin innovativa teknologi även på sin kollektion av strumpor och benvärmare som med sina platta sömmar och hålfotsstöd ger dig perfekt passform och en stödjande känsla. Med lätt vaddering på tå och häl undviker du skavsår i skorna när du behöver vara på fötterna under längre perioder, och med ventilerande material får du en skön och sval känsla som håller fötterna torra även under svettiga träningspass och varma dagar. Med en adidas strumpa får du även en halkfri yta i skorna för att ytterligare undvika friktion.  

Välj rätt bland stor kollektion av adidas strumpor

I den stora kollektionen hittar du många alternativ att välja mellan. Välj en låg ankelstrumpa för ett par skor där du inte vill att sockan ska synas över skons ankel. För sporter som fotboll hittar du höga strumpor med fixerad passform vars material ger stödjande kompression både vid anklar och fotvalv för att säkert sitta på plats under matchen. För att hålla anklarna varma under uppvärmningen finns snygga benvärmare som enkelt dras på och av över skorna. Med ett par vadderade sulor får du ett bra alternativ för golfrundan för att vara bekvämt på fötterna under hela spelet. En rolig modedetalj kan vara att välja starka färger och grafiska mönster, men du hittar även klassiska adidas tryck och Trefoil-loggor.