alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

kompressionsstrumpor

 
[66]
1 / 2
Sida:av 2

Kompressionsstrumpor

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Upptäck den inneboende innovatören inom dig och visa vad du går för – med kompressionsstrumpor från adidas. Alla kompressionsstrumpor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – kompressionsstrumpor från adidas

Vi har kompressionsstrumpor tillverkade av nylon, polyester och återvunnen nylon. Värderar du hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för planeten och för dig själv när du sportar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-kompressionsstrumpor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Med teknologier som TECHFIT, TRAXION och FORMOTION är du rustad för alla lägen. Parley, RDY och Tango är våra mest välkända kollektioner med kompressionsstrumpor. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra kompressionsstrumpor är tillgängliga i rosa, rött, vinrött och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Triathlon eller tävling – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Visa din alldeles individuella stil med kompressionsstrumpor från adidas.