alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Svarta badkläder

 
[120]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta badkläder för sofistikerad strandstil och snabbhet i poolen

Håll både stil och komfort under simträningen med adidas svarta badkläder. adidas har en stor kollektion av badkläder för både damer och herrar samt en mängd badkläder i juniorstorlekar. Med högkvalitativ design och högpresterande material får du plagg som är både tåliga och som sitter säkert på plats. Välj bland allt från badbyxor, badshorts, bikinis och baddräkter. Vare sig du ska hänga på stranden, ägna dig åt strandsporter eller försöka slå personbästa i poolen har adidas badkläder som ger dig full komfort och säkerhet. 

Svarta badshorts och bikinitoppar som ger dig säker passform

I kollektionen av svarta badkläder hittar du prestationsanpassade badkläder med säker kompressionspassform. Designade för högintensiva träningspass är dessa badkläder skurna i en passform som ger stöd och som sitter säkert på plats för träning. Med klorresistent Infinitex Fitness Eco och ECONYL®-garn behöver du inte oroa dig för att badklädernas färg ska förloras. För häng på stranden hittar du svarta badshorts och bikinitoppar i material som har UV-skydd och som inte bleks av solen. Du hittar badshorts i vidare och raka modeller för skön rörelsefrihet under strandsporter som volleyboll. Du hittar även badshorts med säker och kroppsnära passform om du vill ha full säkerhet och plagg som sitter säkert på plats. 

Praktisk träning och sköna dagar på stranden

Matcha dina svarta badkläder med adidas kollektion av strand- och simtillbehör för att vara helt beredd för din aktivitet. Om du ska spendera dagen på stranden kan du bland annat utrusta dig med adidas strandhanddukar och strandväskor som låter dig packa med allt du behöver för dagen. Glöm inte solglasögon och kepsar för att skydda dig från solstrålarna. För simträning hittar du praktiska gympåsar som har ventilation särskilt för blöta badkläder. Du hittar även praktiska slides och badskor som gör att du skyddar dig från halka vid poolkanten och i badhusets dusch.