alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Svarta bikinis

 
[6]
stil
Pris
299 kr - 479 kr
299479
Dam Simning Svart 3-Stripes BikiniDam Simning Svart 3-Stripes Bikini

3-Stripes Bikini

Dam Simning

Dam Simning Svart 3-Stripes BikiniDam Simning Svart 3-Stripes Bikini

3-Stripes Bikini

Dam Simning

Girls Simning Svart 3-Stripes BikiniGirls Simning Svart 3-Stripes Bikini

3-Stripes Bikini

Girls Simning

Svarta bikinis för frisbeekastning och svalkande dopp i havet

I adidas utbud av svarta bikinis hittar du mjuka modeller framtagna för både skönt strandhäng och uppfriskande simturer. Oavsett vad du är ute efter hittar du en design som passar dig. Sortimentet bjuder nämligen på allt från sportiga bikinis med överdel som knyts bakom nacke och rygg, alternativ med smala band baktill format i en läcker V-rygg design, modeller med mellanhög benskärning som ger rikligt med stöd när du simmar, och så mycket mer. Nästan alla svarta bikinis i utbudet är dessutom tillverkade av återvunna fisknät och nylonavfall, detta för att försöka minska på onödigt avfall samt spara på jordens värdefulla resurser.

Bikini i svart - snygg och funktionell design

Alla kläder i adidas sortiment uppmanar till rörelse. Detta gäller även urvalet av svarta bikinis. Du som motionssimmar hittar snygga plagg med extra täckning, utformat i en design som minskar vattenmotstånd. En del modeller är tillverkade av klorresistent material, perfekt för dig som föredrar att simma i pool istället för hav eller sjö. Självklart kan du givetvis använda adidas svarta bikinis till sportiga aktivitet på stranden eller för att slappa i solstolen med en bra bok. För mer fysiskt krävande aktiviteter eller intensiva simpass finns även bikinimodeller med brottarrygg som låter dig maximera din rörlighet.

Sortimentet har något för alla: Ta dig an strandhänget med stil

Vare sig det kastas frisbee med vännerna eller spelas set efter set av strandvolleyboll, är det värt att ta dig an allt stranden har att erbjuda med stil. I adidas utbud av bikinis i svart finns därför modeller i svart neutral färg samt sportiga bikinis med snygga tryck och klassisk 3-Stripes look, alternativt plagg med snygga adidas-logotyper. Som sagt, sortimentet har något för alla. Så välj och vraka bland ett varierat utbud och hitta en svart bikini som tilltalar just dig.