alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svarta bikinitrosor

 
[2]

Svarta bikinitrosor

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett stort urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Trivs du bäst under vatten? Våra bikinitrosor har lika stort fokus på trendig design som på bekvämlighet, så att du kan njuta av upplevelsen. Alla svarta bikinitrosor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – svarta bikinitrosor från adidas

Vi har bikinitrosor tillverkade av återvunnen nylon och återvunnen polyester.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som adidas by Stella McCartney eller Performance – med adidas-bikinitrosor gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter sina egna moderegler.

Med teknologier såsom INFINITEX är du rustad för varje situation. Parley är vår populära kollektion med bikinitrosor. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på bassängen eller stranden. Visa din alldeles personliga stil med svarta bikinitrosor från adidas.