alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon i svart

 
[5]

adidas Falcon i svart för snabba och lätta steg

adidas har designat sina skomodeller för att anpassa sig för olika sporter för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt för din träning. Med adidas svarta Falcon-skor får du löparskor som ger dig lätta och säkra steg. Skorna kommer i modeller både för vuxna och juniorer för att atleter i alla åldrar ska kunna förbättra sin träning. Gjorda i högteknologiska material får du en sko som motiverar och låter dig springa ännu längre. Skorna kommer i klassiska modeller och diskreta färger såväl som högkontrasterande färgval och mönstrade ovandelar.

Svart Falcon för en energifylld löparrunda

Välj en svart Falcon-modell för en snygg och hållbar skor som håller stilen såväl som funktionen. Dessa löparskor kommer i lätta modeller som tack vare en ovandel i flexibel textil formar sig efter foten och följer med i varje steg för en lätt känsla. Samtidigt får du en mjuk och bekväm dämpning i skornas lätta sula. Gummisulan fungerar greppande och dämpande både på löpband och på gatan. Du hittar även originalmodeller i 90-talsstil med läderovandel och tjockare sula med snygg lager-på-lager-look. Dessa grövre modeller ger dig stadiga steg och fungerar utmärkt som vardagssko för skön komfort och stötdämpning. adidas Falcon i svart har en låg skärning runt ankeln för full rörelsefrihet vid dina steg.

Klassisk löparstil med dessa original sneakers

Med adidas Falcon i svart får du en klassisk sportstil med retrovibbar. Välj en klumpigare modell för sann 90-tals look, eller en mer slimmad yttersula för en minimalistisk löparstil. Matcha dina löparskor med adidas sportstrumpor för att få så bra passform som möjligt i dina skor. Med rätt strumpor minskar du risken för friktion i skorna så du slipper obekväma skavsår och distraktion från din träning. Välj ett par vadderade strumpor om du vill ha extra skydd för fötterna.