alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart · Gazelle

 
[15]

Upptäck en klassiker i utbudet av adidas svarta Gazelle

Skor i adidas svarta Gazelle-kollektion innehåller en familjär klassiker. Skons ikoniska utsida har ett tidlöst utseende och innehåller samma härliga egenskaper, nu med en uppdaterad look. adidas svarta Gazelle har på ytan sett en låg profil. Låt dock inte detta lura dig. Under ytan inkluderas egenskaper som tar varje steg till nya höjder. En del alternativ kombinerar en ovandel i nubuck med skönt överdrag i klassiskt syntetläder. Andra varvar en extra greppande gummiyttersula med ovandel i stilren mocka. Oavsett vad du är ute efter finns skor ämnade för både ärenden i vardagen och träning både inom- och utomhus. Skons svarta yttre är dessutom prytt med snygga loggor i klassisk adidas anda. Exempelvis finns det modeller med ikonisk 3-Stripes look alternativt skor med ett diskret Trefoil-märke på framsidan. Allt så du kan glida omkring i träningssalen med stil.

adidas Gazelle-skor - en sportig modell i världsklass

Gazelle började som en skön fotbollssko under tidigt 60-tal. Nu omkring 60 år senare ser vi ett kärt återseende. Då skon har moderniserats finns fortfarande samma känsla av kvalitet kvar och passar både träningsfantasten och för dig som föredrar en sportig look i vardagen. En mjuk känsla toppas av med en smidig touch, vilket gör adidas svarta Gazelle till en favorit bland bollsportsutövare. En del modeller är dessutom tillverkade av återvunnet material i ett hopp om att försöka minska på onödigt avfall.

Moderniserad klassiker från adidas

Gazelle-skor erbjuder en fräsch uppdatering i ett helt nytt ljus. Med dess låga profil kompletterar skon många olika klädstilar, och tillsammans med ett lättskött utseende fångar skon det bästa från en svunnen tid med nya funktioner och egenskaper. Vi förstår varför ett par Gazelle-skor fångade en så pass bred publik. Det är dags att du också gör det. Investera i ett par helsvarta Gazelle-skor och upplev skillnaden.