alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart scarf

 
[11]
Gym & Träning Svart COLD.RDY Running Training Neck WarmerGym & Träning Svart COLD.RDY Running Training Neck Warmer

COLD.RDY Running Training Neck Warmer

Gym & Träning

Fotboll Svart Tiro Primegreen AEROREADY Neck WarmerFotboll Svart Tiro Primegreen AEROREADY Neck Warmer

Tiro Primegreen AEROREADY Neck Warmer

Fotboll

Fotboll Svart Condivo Neck WarmerFotboll Svart Condivo Neck Warmer

Condivo Neck Warmer

Fotboll

Gym & Träning Svart COLD.RDY Running Training Neck WarmerGym & Träning Svart COLD.RDY Running Training Neck Warmer

COLD.RDY Running Training Neck Warmer

Gym & Träning

Gym & Träning Svart HEAT.RDY Training Neck SleeveGym & Träning Svart HEAT.RDY Training Neck Sleeve

HEAT.RDY Training Neck Sleeve

Gym & Träning

Svarta halsdukar

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till gymmet kan du alltid se livet med sportfokuserad blick med våra tillbehör. Med dessa svarta halsdukar kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – svarta halsdukar från adidas

Våra halsdukar innehåller även nylon och polyester.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Originals, Y-3 eller Performance – med adidas-halsdukar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självmedveten image med sina skiftande texturer och generösa draperingar. Du hittar halsdukar i kollektionerna Teamwear, Tiro och Tiro.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Svarta halsdukar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.