alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svarta jumpsuits

 
[7]

Svarta jumpsuits

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Med jumpsuits från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Alla svarta jumpsuits från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – svarta jumpsuits från adidas

Våra jumpsuits har tillverkats av bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är perfekt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med jumpsuits från märken som adidas by Stella McCartney, Performance och Athletics. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMACOOL och CLIMALITE utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. RDY, DESIGNED4TRAINING och Ryv är våra mest välkända kollektioner med jumpsuits.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Skaffa våra svarta jumpsuits från adidas – nu är stunden inne.