alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Svarta kepsar

 
[50]
1 / 2
Sida:av 2

Originella svarta kepsar för lugna dagar

Oavsett om du älskar klassiska basebollkepsar med böjd skärm eller flat peaks med platt skärm så har vi mängder av svarta kepsar som kommer i flera olika modeller och med eller utan symboler, lagemblem och våra ikoniska märken. Svart är en färg som passar till allt och så fort du lägger till något mer färgstarkt så tenderar det att sticka ut från din annars mörka outfit. Om du har en dag då du vill ta det mer lugnt och smälta in i mängden kan det vara skönt att gömma sig under en svart keps. Annars kan du självklart använda en svart keps för dagar då du önskar att ta i lite extra och uppfylla mål som du länge önskat att du nått.

Svart keps i olika material för att passa dig bäst

Valen är många men så är det även i livet, sammet, mocka, återvunnen polyester, organisk bomull, reflexiva tyg, ja listan kan helt enkelt göras lång men det är du som bestämmer vilken svart keps som passar dina behov bäst. Dock behöver du inte bara bestämma dig för en keps för man kan inte ha för många kepsar, eller? Säkra passformen på din keps enkelt genom att justera den med hjälp av remmen baktill som kommer i olika material. Kör på ett hårt träningspass och se hur du slipper få svetten i ögonen tack vare svettbandet i kepsen som kommer i olika material, bland annat fuktabsorberande AEROREADY-material, mesh och organiskt bomull. Ta på dig solkrämen och skydda dig mot de starka strålarna, kepsen hjälper dig att skydda ditt huvud och ger en UV-faktor på 50. Om du planerar att träna hårt rekommenderar vi en av våra svarta kepsar som kommer helt i mesh och som låter ditt huvud andas samtidigt som den verkar skyddande.