alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Svarta klockor

 
[9]

Få koll på tiden med adidas svarta klockor

Håll ordning på tiden med snygga svarta klockor från adidas. De är tillverkade i rostfritt stål och är försedda med stilrena och retroinspirerade detaljer som för tankarna bakåt i tiden. Den klassiska designen på dessa svarta klockor passar till både dina vardagliga kläder och till din träningsoutfit. Den vattentäta funktionen gör att de är perfekta att ha när du sportar eller till och med när du simmar i poolen. Armbandet sitter bekvämt på plats på handleden när du rör dig. Med andra ord så får du den perfekta vardagsklockan som kan följa med dig från morgon till kväll, oavsett vad som står på schemat för dagen.

adidas helsvarta klockor passar för alla aktiviteter

Med dessa helsvarta klockor från adidas blir det inte längre svårt att hålla koll på tiden. Tvärtom så kommer livet bli enklare. De är tillverkade i enkla och genomtänka designer för att du ska kunna bära de varje dag. De har en klassisk rund siluett och tre visare och är tillverkad i rostfritt stål med härdad mineralkristall och äkta läder. Den klassiska designen är både sportig och stilren. Komplettera din look med en ny moderiktig accessoar som dessutom fyller en praktisk funktion.

Gör vardagen enklare med en svart klocka från adidas

Låt de små detaljerna stå i fokus. Med en svart klocka från adidas får du en snygg accessoar som funkar till precis allt. Den klassiska svarta färgen är väldigt lätt att matcha till dina övriga kläder och väskor. Låt ditt armbandsur få hänga med dig under dina händelserika dagar. När du väl vant dig så kommer du inte kunna leva utan din lilla assistent på armen. Med dessa fina adidasklockor får du en sofistikerad look samtidigt som du kan planera bättre och hålla bättre koll på tiden.