alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart långärmad topp

 
[60]
Dam Tennis Svart MKO SHRUGDam Tennis Svart MKO SHRUG

MKO SHRUG

Dam Tennis

Boys Gym & Träning Svart AEROREADY Warming Primegreen Long Sleeve TeeBoys Gym & Träning Svart AEROREADY Warming Primegreen Long Sleeve Tee

AEROREADY Warming Primegreen Long Sleeve Tee

Boys Gym & Träning

1 / 2
Sida:av 2

Svarta långärmade toppar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra toppar har på pricken rätt stil för dig och dina krav så att du får möjlighet att nå din unika potential. Våra svarta långärmade toppar kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – svarta långärmade toppar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra toppar. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Five Ten, Athletics eller Originals – med adidas-toppar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Regnigt väder? Starka vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT och FORMOTION, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMAWARM och CLIMALITE. Du hittar toppar i kollektionerna DESIGNED4TRAINING, adicross och Condivo. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. 3-Stripes är alltid helt rätt: för längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, skola, snowboardåkning, tävling eller vandring. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra svarta långärmade toppar från adidas – nu är stunden inne.