alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

adidas Svarta Stan Smith

 
[9]

Lämna avtryck i dina svarta Stan Smith

Studsa fram i ett par klassiska Stan Smith. Dessa sneakers är sköna, praktiska och snygga och kan bäras året om. De har en sula av koppgummi och ovandel i läder, och skon knyts med snören så du kan anpassa passformen perfekt efter dina egna fötter. De finns i vanliga och vinterfodrade modeller.

Svart adidas Stan Smith – en sko för livet

Stan Smith-skorna är en riktigt ikonisk sko som aldrig går ur tiden. Skornas enkla och stilrena design har varit i stort sett oförändrad sedan de först såg dagens ljus under tidigt 70-tal. Idag finns de dock i en rad olika färgsättningar och små detaljer har ändrats och lagts till. Dessa skor kan bäras i alla typer av situationer och till vilken outfit som helst. Kombinera dem med en klänning eller en kostym för en elegant men avslappnad look, eller bär dem till vardags till jeans och en tröja. I dina svarta Stan Smith kommer du alltid att vara rätt klädd och passa väl in, oberoende av situation.

Ge dina skor ett långt liv

Precis som med alla typer av skor gäller det att ta hand om dina svarta Stan Smith med omsorg om du vill ge dem ett långt liv, så du kan få njuta av dem länge. Det första du bör göra när du packar upp dina nya skor är att impregnera dem med ett bra medel som skyddar mot väta och smuts. Denna behandling kan med fördel även upprepas med jämna mellanrum, och där emellan bör skorna hållas rena och torra. Avlägsna eventuell smuts med en mjuk trasa och ett milt rengöringsmedel. Kom även ihåg att ta en titt på skornas undersida och ta bort stenar och andra små föremål så de inte skadar sulan och dess funktion.