alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

svarta vinterskor

 
[15]

Svarta vinterskor

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du på stadiga fötter. Vinterskor från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa svarta vinterskor kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – svarta vinterskor från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra vinterskor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som TERREX, Performance eller Originals – med adidas-vinterskor gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Dåligt väder? Starka vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT, STEALTH och TRAXION, hjälper dig att höja prestationerna. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft i varje steg. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Du hittar vinterskor i kollektionerna Essentials, Kiellor och Trefoil. adidas är populärt hos atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Utförsåkning, snowboardåkning, urban sport eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Skor från adidas är extremt flexibla, vare sig det gäller gata, terräng och väg. Svarta vinterskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att slå ditt personbästa varje dag.