alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

crewneck sweatshirts

 
[217]
1 / 5
Sida:av 5

Sweatshirts med halsringning

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd sweatshirts från adidas är du alltid snygg och bekväm. Med dessa sweatshirts med halsringning kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – sweatshirts med halsringning från adidas

Vi erbjuder sweatshirts som består av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Y-3, Athletics eller Performance – med adidas-sweatshirts gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver sina egna moderegler. Funktionell design och funktion som du kan lita på vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal skiftande texturer och draperingar som skapar det legendariska oversizesnittet. CLIMAWARM, CLIMALITE och WIND.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Project-3, Tiro och Ryv är våra populära kollektioner med sweatshirts. Våra sweatshirts är tillgängliga i grönt, vitt, grått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Maratonlopp eller skola – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Sweatshirts med halsringning från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.