alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

T-shirtklänning

 
[29]

T-shirtklänningar som ger dig en snygg stil på bara några sekunder

Om du är en person som älskar att göra spontana saker på semestern och inte vill behöva planera allt in i minsta detalj, utan vill ha möjligheten att bara slänga på något snyggt och chickt och sedan vara redo för dagens alla äventyr borde du investera i en skön t-shirtklänning. T-shirtklänningen går utmärkt att matcha med ett par snygga sneakers och en keps för att skydda hjässan. Du kommer garanterat äga gatorna med denna sportiga men feminina t-shirtklänning. Vilka spännande äventyr tror du väntar runt hörnet?

Hur använder du din t shirtklänning?

En t shirtklänning är helt enkelt en längre t-shirt som kan bäras både som en t-shirt men även som en klänning, det är trots allt du som bestämmer vilken stil du tycker känns rätt för dagen. Något som våra t-shirtklänningar har gemensamt är att de alla andas adidas arv och hyllar våra rötter samtidigt som de har en modern twist. Du hittar bland annat adidas Trefoil-loggan och de klassiska 3-Stripes på några av våra t-shirtklänningar. Som om det inte vore tillräckligt att klänningarna är stilrena är de även väldigt bekväma. Du kan välja mellan lös, ledig, normal eller åtsittande figurnära passform. Dessutom kommer t-shirtklänningarna i flera olika mönster och färger, så du kan bestämma om du vill smälta in i mängden eller vara en glittrande älva som syns. Varför inte köra på en med snyggt spetsmönster eller en satinklänning med nedvikbar krage? Det är dags att du söker det där drömjobbet du alltid velat ha, skriver klart tentorna eller tar dig an någon annan viktig utmaning i livet som du aldrig trodde du skulle ha tid med eller klara av. Detta är din tid att ta hand om dig själv och du gör det riktigt bra!