alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Tall Leggings

 
[27]

I dina tall leggings från adidas kan du göra allt du vill

När du tränar är det absolut nödvändigt att ha de rätta kläderna. Självklart är det helt upp till dig var, hur och när du tränar. adidas kläder kommer inte att göra jobbet åt dig men de kommer utan tvekan göra upplevelsen lättare, roligare och framför allt snyggare. adidas designar kläder med fokus på funktion. Detta innebär dock inte att vi snålar på design, detaljer och uttryck. I våra kläder ska du inte bara var bekväm och flexibel, för oss är det också viktigt att du känner dig stilig och modemedveten. Vi vill att våra tall leggings skall kunna användas både till träning och i vardagen. Som en aktiv människa skall våra tall tights kunna bäras under en hel dag. Gärna på gymmet, men också på arbetet eller när du går för att ta din dagliga boost i form av en ingefärashot.

Du bestämmer vad som passar dig

I vårt utbud finns det många typer av tall leggings, och vi vet att du är den enda som kan avgöra exakt vad det är du behöver. Kanske vill du ha ett par tunnare långa leggings, eller ett par korta tall tights som slutar på vaden och låter din kropp andas i varmare klimat. Kanske föredrar du något helt motsatt, till exempel ett par extra långa leggings. Denna typ av byxor passar personer som är långa eller väldigt frusna av sig. Sammanfattningsvis kan vi bara säga att vi på adidas finns här för dig. Vi vill ge dig, vår kund, den bästa möjliga upplevelsen, och när du gör det i tall leggings från adidas kommer din upplevelse bli så mycket bättre. Vi finns här för alla människor som vill utmana sig själva, och vi hoppas att du väljer att göra det i ett par tall leggings från oss!