alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Tall Tracksuit

 
[12]

En tall tracksuit från adidas tar dig till nya höjder!

adidas tillverkar funktionella, bekväma och snygga tall tracksuits. Det spelar egentligen ingen roll om du vill använda ditt träningsställ i samband med träning eller till vardags, adidas kläder funkar lika bra vid båda tillfällen. I din tall tracksuit tar du dig enkelt och bekvämt till och från träningen utan att bli kall. Ha den också på dig under uppvärmningen så dina muskler värms och mjukas upp i lagom takt. När du blir varm är överdragskläderna enkla att avlägsna. 

Välj en tall tracksuit som passar dig

Här på adidas finns det massor av olika typer av träningsställ. Vilket som passar dig beror på hur stället skall användas. Skall du dra det över dina matchkläder passar det kanske bäst med ett rymligt och luftigt ställ med smidiga dragkedjor. Skall du å andra sidan mest bära din tall tracksuit i hemmet kan du välja en mer kroppsnära och mjuk modell.

Snygga och smarta träningskläder

Oavsett varför du använder ett träningsställ hittar du alltid något hos adidas. Här finns allt du kan tänkas behöva, det finns träningsställ som passar alla tillfällen och användningsområden. Välj också en tracksuit i ett material som passar ditt utvalda användningsområde. Här finns allt från funktionsmaterial som andas till den mjukaste bomull. I en tracksuit från adidas kommer du alltid känna dig bekväm och ledig. Det är det perfekta plagget för alla som lever ett aktivt liv då ställen från vårt varumärke har så många funktioner och användningsområden. Många av våra kläder är dessutom tillverkade av återvunna material. Vi vill att vår verksamhet lämnar så lite spår som möjligt på vår dyrbara miljö, därför ser vi till att alltid göra hållbara val och klimatkompensera till det bästa av vår förmåga. Och detta naturligtvis utan att någonsin tumma på kvalitén och funktionen hos de plagg som vi levererar till våra kunder.