alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kompressionstights

 
[138]
1 / 3
Sida:av 3

Kompressionstights från adidas ger en fixerad känsla

Du som lever och andas fitness rekommenderas att använda ett par kompressionstights som är speciellt anpassade för träning. adidas har ett stort sortiment av bekväma och funktionella basplagg som ger en fixerad känsla när du rör dig. De sluter om kroppen på ett mycket behagligt sätt och ger ett bra stöd vid dynamiska rörelser. Tightsen är tillverkade i ventilerande och snabbtorkande material med UV-skydd. I den här kollektionen kan du hitta många sköna byxor för dig som vill få ut det allra mesta från dina träningspass.

Stödjande adidas tights med kompressionspassform

Om du tränar regelbundet behöver du ordentliga kläder och utrustning så du kan satsa på att nå dina mål, eller bara njuta så mycket som möjligt av dina pass. Löpare kan ha stor nytta av ett par kompressionstights, och adidas har flera varianter av löpartights som har hög midja och en lätt stickning. Det stretchiga materialet och meshpartierna ger en torr och skön känsla när du springer fram på gatorna, på löpbandet och i löparspåret. Välj mellan långa eller korta ben. De är snygga att bära som de är eller under ett par shorts eller träningsbyxor.

Omslutande träningstights för fria rörelser

Ett par sömlösa tights är speciellt skapade för fria och dynamiska rörelser. De är perfekta för träningsformer som till exempel yoga och pilates då rörelsefrihet är A och O. Med dessa tights kan du lägga all fokus på passet och bara njuta. Här kan du botanisera bland adidas sköna träningstights som alla ger oslagbar komfort och håller dig torr och bekväm genom ansträngande pass på gymmet och i studion. Det finns även bekväma kompressionstights i bomull för barn och ungdomar. Sådana byxor har en klassisk adidasstil med 3-Stripes längs benen och är otroligt sköna att bära under händelserika eller lediga dagar.