alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tygkassar & Shoppingväskor

 
[23]

adidas Tygkassar & shoppingväskor som hjälper till att spara pengar och miljön

Skatten på plastpåsar är ganska hög och du måste därför vara beredd på att behöva betala en hel del extra om du inte äger en shoppingväska när det är dags att handla matvaror. Förutom att du sparar pengar när du använder shoppingväskor istället för plastpåsar så hjälper du även till att minska ditt ekologiska fotspår då du hjälper till att minska på plastavfallen. Några av våra väskor är till och med tillverkade från bland annat återvunna plastpåsar och är tillverkade för att hålla dina tunga matvaror i många år.

Stora shoppingväskor rymmer allt och lite till

När det är dags att göra veckohandlingen behövs slitstarka och stora shoppingväskor som orkar hålla de tyngre förpackningarna som många gånger har sönder plastpåsarna. Vi har enkla shoppingväskor med superstarkt material som inte bara skyddar din väska men även det du köpt. Om olyckan skulle vara framme och någon förpackning med vätska råkar gå sönder och rinna ut när du väl packat kommer några av våra shoppingväskor i vattenavvisande TPU-material. Glöm inte bort att ta med dig dina viktiga saker som plånbok, mobil och kanske shoppinglistan. Om du tröttnat på att bära väskan i bärhandtagen har vi även tillverkar vissa av våra strandshoppingväskor mer mångsidigt så du kan bära den som en shoppingväska, duffelväska eller varför inte en ryggsäck och vila dina trötta armar helt från de tunga varorna. En liten påminnelse som vi många gånger behöver är att du endast kan packa ner så mycket som får plats, så välj vad du vill bära med dig med omsorg. Ta med din mångsidiga shoppingväska och använda den på resan som din vardagsväska så du kan spara plats till andra roliga saker som häftiga souvenirer eller presenter. Det är dags att du väljer din nya favoritväska så att nästa shoppingtur blir enklare, billigare och framförallt mer miljövänlig.