alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vårjackor

 
[107]
1 / 3
Sida:av 3

Vårjackor som skyddar i växlande väder

En av de allra bästa känslorna som finns är när vintern äntligen är över och man för första gången för säsongen får snöra på sig vårskorna och sätta på sig vårjackan. Äntligen slipper man ha på sig tunga vinterkläder och massor av olika lager. Om du behöver en ny vårjacka för i år så har vi en hel del härliga alternativ att välja mellan, och eftersom det finns många olika färger, längder och material rekommenderar vi att man har några olika vårjackor i sin garderob. På så sätt kan man anpassa vilken jacka man använder efter väder och vind, men också efter vilka andra kläder och skor man har på sig.

Kläder efter väder

Vi älskar att spendera tid ute. Härliga promenader och löprundor, leka med barnen på lekplatsen, gå ut med hunden eller träna på utegym, oavsett varför man är ute så blir det en trevligare upplevelse om man har rätt jacka på sig. Därför erbjuder vi bland annat regnjackor, så du kan gå ut även om det är dåligt väder. Vi har också tunna, luftiga löparjackor som skyddar mot vind och kyla samtidigt som de ventilerar bra så man inte blir alltför svettig när man är ute och springer.

Matcha vårjackan

Vi rekommenderar att du tänker över vilka skor du har när du köper vårjacka, alternativt köper skor som matchar jackan. Det kan vara ganska frustrerande och stressande att stå i hallen och upptäcka gång på gång att man inte har några skor som matchar jackan man tänkt ha på sig. Ett tips är att varje vår göra en inventering av vad du har för vårkläder och skor när du tar fram dem för säsongen. På så sätt vet du vad som saknas och kan även fatta beslut om det är något som skulle behövas bytas ut.