alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vattentät byxa

 
[35]

Vattentäta byxor

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Kläder med adidas klassiska logotyp är en självklarhet på sportens arena och inom streetmodet. Våra byxor har en distinkt adidas-design. Alla vattentäta byxor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – vattentäta byxor från adidas

Nylon och polyester är två av de material vi använder för att producera våra byxor. Polyester är perfekt för kläder avsedda för aktivitet eftersom svetten absorberas på en gång. Materialet förblir varmt när det behövs och därför är många överdelar, byxor och jackor för aktiva människor gjorda av polyester. När du går ut är du förberedd för alla sorters väder tack vare vattentät utrustning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med byxorskollektioner som Performance, Originals och TERREX ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan räkna med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Våra mest innovativa teknologier, som GORE-TEX, hjälper dig att höja prestationerna. RAIN.RDY och CLIMAPROOF absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med byxor inkluderar Clima och RDY. Våra byxor är tillgängliga i svart och blått.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt: för snowboardåkning eller vandring. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra vattentäta byxor från adidas – nu är stunden inne.