alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita barnskor

 
[4]
Barn Originals Vit Stan Smith Crib ShoesBarn Originals Vit Stan Smith Crib Shoes

Stan Smith Crib Shoes

Barn Originals

Barn Originals Vit Stan Smith Crib ShoesBarn Originals Vit Stan Smith Crib Shoes

Stan Smith Crib Shoes

Barn Originals

Vita barnskor

adidas streetkläder ger dig en klassisk, retroinspirerad look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Hitta den perfekta passformen. I barnskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra vita barnskor ger dig stil.

Skriv dina egna regler – vita barnskor från adidas

Vi har barnskor tillverkade av läder och textil.

Med våra märken står du i centrum

Med barnskorskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med barnskor inkluderar Classics, Stan Smith och Superstar. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn kan du både ha roligt och prestera på topp. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra vita barnskor från adidas – nu är stunden inne.