alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vita byxor

 
[28]

Vita byxor som firar den aktiva livsstilen

I den västerländska färgläran symboliserar vit oskuld, renhet och helighet och används framförallt vid glädjehögtider. Om det finns något som sprider glädje och som borde vara en högtid som firas varenda dag så är det garanterat den aktiva livsstilen och det dyrbara träningspasset. Vi har därför tillverkat vita byxor som förhoppningsvis ger dig den där lilla energikicken du behöver för att utmana dig själv. Välj mellan olika vita byxor anpassade för till exempel fotbolls-, golf- eller basketträningen. Då de är speciellt framtagna för de olika sporterna är det viktigt att du väljer ett par med funktionen du behöver för ditt specifika träningspass för att få ut det mesta av dina vita byxor.

Vit byxa med eller utan attityd

Ibland kan det kännas nästintill omöjligt att leva ett aktivt liv när det finns så många måsten runtomkring, dock är det alltid bättre att ta dig an ett träningspass för ditt välmående än att strunta i det. Då endorfinerna börjar kicka in kommer du inte bara känna dig lyckligare men även hitta lösningar till de där problemen du hade innan du började träna. För att spara lite tid mellan vardagsmåsten och träningspassen rekommenderar vi att du antingen skaffar ett par byxor som går att använda till träningen men även i vardagen eller att du skaffar en grym sportväska. Våra vita byxor är gjorda så att du kan rocka de ute på stan såväl som på gymmet. De flesta byxorna kommer med en elastisk linning så du enkelt kan anpassa de så de passar dig. För att du ska hålla dig torr under träningspasset har vi byxor med ventilerande och snabbtorkande material och meshinfällningar. Ta enkelt med dig din mobil eller andra mindre värdesaker och stoppa de i en av fickorna som kommer med dragkedja eller kardborreband. Byxorna kommer i flera olika modeller och vissa har även coola sportiga detaljer som garanterat får dig att sticka ut från mängden.