alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vit · Gazelle

 
[5]
kollektion
Pris
649 kr - 960 kr
649960
Dam Originals Vit EQT Gazelle ShoesDam Originals Vit EQT Gazelle Shoes

EQT Gazelle Shoes

Dam Originals

Dam Originals Vit EQT Gazelle ShoesDam Originals Vit EQT Gazelle Shoes

EQT Gazelle Shoes

Dam Originals

Vita Gazelle till vardag och fest

När du snör på dig ett par vita Gazelle är det mer än ett par skor du får på fötterna – du tar på dig ett stycke historia i ny tappning. Dessa skor har i en eller annan form hängt med ända sedan 60-talet, då det mestadels var toppidrottare som bar dem. Nu för tiden kanske de inte passar lika bra till elitidrott, men vad gör väl det när dessa härliga sneakers är så sköna att bära på väg till och från träningen i stället? Du kommer säkert att märka som de flesta andra att du vill ha på dem även när du sticker till skolan, jobbet, festen, anställningsintervjun, ja, överallt.

Vita adidas Gazelle passar till allt

De här skornas tidlösa design kommer att kännas aktuell i många år till, och särskilt de vita är extra lätta att tycka om, oavsett vilken klädstil man har. De funkar både till träningskläderna och kostymen, favoritjeansen och sommarkjolen. Helt enkelt riktigt mångsidiga skor. Vita Gazelle har en skön gummisula som ger lagom stötdämpning för sköna promenader och ovandelen är i skinn, vilket gör att de både är hållbara och håller vattnet borta under gråa dagar.

Maxade skor för en maxad vardag

Vilka skor man har på sig till vardags kan verkligen göra en skillnad. Men för att du ska älska att ta på dig skorna varje morgon är det viktigt att du tar hand om dem. Innan du använder dem första gången, se till att impregnera dem med en lämplig produkt. För att hålla dem vita är det viktigt att du regelbundet använder en skorengöring för skinn och impregnerar om dem för att undvika att de blir smutsiga och läcker in vatten. Glöm inte heller att använda våra sköna, fuktavledande strumpor inuti skorna, för extra skön användning!