alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita höga sneakers

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Vita sneakers

Du skriver reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till nästa nivå. Höga sneakers från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Alla vita sneakers från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – vita sneakers från adidas

Våra höga sneakers innehåller även läder, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med sneakerskollektioner som Originals, Y-3 och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Våra mest innovativa teknologier, som CLOUDFOAM, hjälper dig slå ditt personbästa. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i varje steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där det krävs. Hoops, Essentials och Classics är våra mest omtyckta kollektioner med sneakers.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Skor från adidas är extremt allsidiga, oavsett om det gäller gata och väg. Framtiden börjar nu. Välj våra vita sneakers från adidas – nu är stunden inne.