alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vita klänningar och kjolar

 
[18]

Vita klänningar och kjolar för en fräsch sportstil

Är du en person som avskyr att bära åtsittande tights eller träningsbyxor? I så fall bör du testa att träna i vita kjolar eller vita klänningar. Att bära kjol eller klänning under träningspasset har kommit att bli populärt framförallt inom tennisens och golfens värld. I västländsk färglära symboliserar den vita färgen helighet, renhet och oskuldhet och brukar bäras vid glädjehögtider, oavsett om detta är något du väljer att tro på så tror vi bestämt att träningspasset räknas som en glädjehögtid. Släng på dig någon av våra vita klänningar eller vita kjolar och kör på ditt nya personbästa!

Det sitter i sömmarna på klänningar i vitt eller vita kjolar

När du försöker dig på ditt nya personbästa blir det många gånger väldigt intensivt, och med intensitet kommer svett, därför har vi utvecklat material som fuktabsorberande AEROREADY som hjälper till att leda bort svetten från huden och som ger dig en torr känsla genom hela matchen. Vi har längre men även kortare kjolmodeller med inbyggda eller tillhörande tights som är extra täckande. Våra vita klänningar och kjolar kommer även med bollfickor så du enkelt kan fokusera på golf- eller tennismatchen. Kjolarna och klänningarna kommer i olika material, bland annat återvunnen polyester som hjälper till att spara på naturens resurser.

Sätt avtryck i vita klänningar eller kjolar

Att träna i vita klänningar och kjolar är både bekvämt och stilrent, dessutom skyddas du från solens starka strålar då UV-faktorn ligger på runt 50+, dock kan det vara bra att komplettera med solkräm. Vi har skapat bland annat kjolar med en diskret volang så du kan gå med stil från banan till klubbhuset. Det bästa med kjolarna är att de ger dig mycket rörelsefrihet då de kommer med ett elastiskt midjeband. Vissa av våra kjolar är dessutom i verkligheten kjolshorts, så släng på dig snygga vita klänningar eller vita kjolar och ta an banan med stil och självsäkerhet.