alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

vit ryggsäck

 
[4]

Vita ryggsäckar

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan hålla målen för ögonen. adidas ikoniska design går som en röd tråd genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla varenda dag. Alla vita ryggsäckar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – vita ryggsäckar från adidas

Nylon och polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra ryggsäckar.

Med våra märken står du i centrum

Med ryggsäckarskollektioner som Performance och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler. RDY, Tango och ZNE är våra populära kollektioner med ryggsäckar.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra vita ryggsäckar från adidas – nu är stunden inne.