alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vita shorts

 
[80]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
95 kr - 679 kr
95679
1 / 2
Sida:av 2

Ge ljus till vardagen med vita shorts

Det finns dagar där allt tycks ha berövats från sitt naturliga skimmer, dagar där regnet inte slutar att falla, när det gråa tar över så pass mycket att vi knappt kan andas. Dessa dagar är då vi sätts på prov, när vi måste ta oss an utmaningen att finna vår inre ro så vi kan andas och vara oss själva. Med vita shorts tar du tillfället i akt och skiner upp med din unika stil och rogivande karaktär. Allt detta är möjligt med adidas ljusa plagg som du kan bära i vått och torrt.

Vita shorts med kvalitetssäkrat material

Vita shorts från adidas kan användas som du vill. Dessa shorts är slitstarka och tål vad du än skulle kunna tänkas att göra med dem. De är stryktåliga tack vare sitt unika material och är dessutom gjorda i slätvävd hundra procentig återvunnen polyester så du kan ge tillbaka till vår underbara planet genom att välja material med mindre klimatavtryck. Det är ett smart val för dig som får funktion, stil och en otroligt skön passform, och de kommer hjälpa dig att ta dig igenom de mest tuffa träningspassen, och du kommer dessutom vara snygg medan du gör det.

Lägg till extra stildrag med fler plagg från adidas

Med en club tee från adidas ser du sportigare ut än vad du någonsin har gjort förut. Du kan enkelt matcha dina vita shorts med exempelvis en vit t-shirt med 3-Stripes från adidas. Ditt ultimata jag är med andra ord runt hörnet och väntar på att du ska ta tillfället i akt med denna unika t-shirt från adidas. Det är perfekt för dig som lever ett aktivt liv och som inte vill att något ska stoppa dig från att uppnå det du vill i livet.