alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vita skor rea

 
[367]
Pris
179 kr - 1 960 kr
1791960
1 / 8
Sida:av 8

Vita skor på rea – ett unikt tillfälle att fynda

Bland adidas vita skor på rea hittar du skor från hela vårt utbud. adidas tillverkar skor för alla idrotter, aktiviteter och fritidssysselsättningar så det är bara att välja och vraka. Dessa skor håller samma höga kvalité som adidas resterande utbud och är en riktigt bra investering. Alla skor är olika men tillverkas av gedigna och noggrant utvalda material. Välj mellan läder, mesh, syntet, mocka och mycket annat. Sulorna är alla tillverkade med hjälp av den senaste teknologin, allt för att ge dig bra dämning, hög komfort och ett säkert och stabilt grepp.

Hitta din favorit bland vita skor i vår outlet

Våra vita skor på outlet är alltid rätt, oavsett vilken modell det rör sig om. En vit sneaker eller sko kan kombineras med de flesta andra färger och är därför optimala att ha i din skogarderob. En vit sko ger ett piggt och fräscht intryck och lyfter vilken outfit som helst. adidas skor är framtagna i samarbete med erfarna designers och har en mycket hög modegrad i kombination med förträfflig funktionalitet. Vår vita skor på rea innehåller erbjudanden för alla smaker. Välj och vraka och hitta ett, eller flera, par skor som passar din stil och dina intressen. Skapa din egen unika stil med hjälp av ett par av våra vita skor.

Så håller du skorna vita

Det finns inget som är så snyggt som ett par vita sneakers eller skor. För att de ska hålla sig vita och fräscha behöver de omvårdnad. Innan du börjar använda skon behandlar du den med en impregneringsspray som stöter bort väta och smuts. De märken och smuts som ändå uppstår bör du avlägsna så fort som möjligt med hjälp av en borste eller en fuktig trasa, eventuellt med lite rengöringsmedel på. På så sätt kan du använda våra vita skor från rean så länge som möjligt.