alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vit sport bh

 
[13]

Vita bh:ar för sport

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Kompromisslöst bekväma. Bh:ar för vardagsbruk och stödet som krävs under de mest krävande träningspassen. Alla vita bh:ar för sport från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – vita bh:ar för sport från adidas

Vi har bh:ar tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. DESIGNED4TRAINING, Trefoil och adicolor är våra populära kollektioner med bh:ar.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Vita bh:ar för sport från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.