alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vita strumpor

 
[81]
1 / 2
Sida:av 2

Vita strumpor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Detaljerna är centrala för maximal framgång. Strumpor från adidas hjälper dig till nästa nivå. Våra vita strumpor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – vita strumpor från adidas

Vi erbjuder strumpor som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, Originals eller adidas by Stella McCartney – med adidas-strumpor gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Med teknologier som FORMOTION, TRAXION och TECHFIT är du rustad för alla lägen. Våra kollektioner med strumpor inkluderar RDY, Parley och Teamwear. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt tävlingen. Vita strumpor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.