alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vita träningsbyxor

 
[8]

Vita träningsbyxor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Kläder med adidas legendariska logotyp är djupt rotade på sportens arena och inom streetmodet. Våra träningsbyxor har en otvetydig 3-stripes-design. Våra vita träningsbyxor kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – vita träningsbyxor från adidas

Våra träningsbyxor innehåller även bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Originals – med adidas-träningsbyxor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Våra kollektioner med träningsbyxor inkluderar Trefoil, adicolor och Ryv.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles egna stil med vita träningsbyxor från adidas.