alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita joggingbyxor

 
[17]
Pris
370 kr - 849 kr
370849

Vit jogging

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med jogging från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Unik stil möter multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är ute och rör dig. Alla vit jogging från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – vit jogging från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka vår jogging. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med joggingskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE och AEROREADY. Ryv är vår mest omtyckta kollektion med jogging.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Visa din alldeles personliga stil med vit jogging från adidas.