alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Y-3 t-shirts

 
[25]

Y-3 t-shirts för sofistikerad minimalism

adidas Y-3 kollektion är ett samarbete mellan adidas och den japanske designern Yohji Yamamoto. Kollektionen känns igen på signaturstilen i enkla och minimalistiska basplagg med futuristiska snitt. Här hittar du en mängd olika Y-3 t-shirts i sköna material och futuristisk design i minimalistiska stilar, och du kan välja bland en mängd olika kortärmade och långärmade modeller. De vida och raka snitten ger dig bekväm komfort och plagg som är enkla att röra sig i. Med dessa plagg får du en bekväm träningsstil men även snygga och fräscha vardagsplagg som går lätt att matcha till resten av din garderob.

Y-3 t-shirt i högkvalitativa material

Med en Y-3 t-shirt får du ett plagg i mjukt och lätt material som ger dig högsta möjliga komfort. Du hittar material i mjuka trikåer som känns skönt mot huden. Den lediga och bekväma passformen gör att du får rörelsefrihet utan att du känner dig hindrad av tighta plagg. För sval träning hittar du löst sittande t-shirts för ventilerande svalka. Om du ska träna utomhus under den kallare delen av året eller bara behöver ett bekvämt lager under din vinterjacka så är en Y-3 t-shirt i långärmad modell att rekommendera. Du hittar även värmande Y-3 t-shirts med polokrage för att hålla nacken och halsen varm och skyddad från kalla vindar.

adidas Y-3 t-shirt i neutrala basfärger

Kollektionen av Y-3 t-shirts kommer i snitt som andas skräddad elegans. Välj bland klassiska vita t-shirts eller neutrala basfärger i dämpade toner som lätt går att matcha till både din tränings- och vardagsgarderob. Matcha med ett par sköna Y-3 byxor i mjuk jersey för att få en så bekväm outfit som möjligt när du vill hålla dig på fötterna i stil. Matcha med coola Y-3 skor med en futuristisk stil för en trendig sportstil.