alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Z.N.E. byxor

 
[18]

Varva ner i våra sköna Z.N.E. byxor

Återhämtning är minst lika viktigt som själva träningen, så varför inte ta den på allvar? Med våra Z.N.E. byxor kan du andas ut och låta musklerna vila. Dessa joggingbyxor sitter löst och ledigt och är lätta att matcha med till exempel en t-shirt eller en hoodie. Tyget som används i byxorna skvallrar om att det här inte är vanliga hemmabyxor, utan det här är byxor i bästa träningstyg där vissa har fuktabsorberande AEROREADY. Det finns både varianter som håller dig sval när det är varmt och som värmer på vintern. Ett tips är att ha några olika par så du kan välja kläder efter väder.

Mångsidiga Z.N.E. byxor för träning och avkoppling

Den garderob som inte har ett par riktigt bekväma joggingbyxor i sig, den är helt enkelt inte komplett. Joggingbyxor är plagget som nästan alltid funkar. De är perfekta att ha på sig på väg till och från träningspass och matcher. De är det enda rätta när du äter en lång söndagsfrukost med familjen. När du ska ut med hunden en regnig kväll så värmer de skönt, och när du tar en lång joggingrunda på morgonen och möter solen gör de att du orkar lite längre. Fördelen med våra byxor i Z.N.E.-serien är att de är neutrala nog att matcha alla överdelar, oavsett färg. Detta gör dem ännu mer mångsidiga. Dessutom är en del av våra Z.N.E. byxor gjorda av Primegreen, som är ett material gjort av återvunnen plast.

Ta hand om dina nya byxor

För att dina joggingbyxor ska hålla riktigt länge bör du tvätta dem försiktigt. Tvätta och stryk dem med avigsidan ut. 30 graders maskintvätt med ett milt tvättmedel räcker, inget sköljmedel behövs. Undvik också torktumlare och låt eventuella dragkedjor vara stängda när du tvättar byxorna. För att de ska hålla sig fräscha är det bra att undvika att låta dem ligga i en fuktig träningsväska.