alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella Mccartney-väskor

 
[11]

Praktiska och snygga adidas Stella Mccartney-väskor

Stella Mccartney är en brittisk designer som gjort sig ett stort namn i modebranschen under de senaste två decennierna, och år 2205 började hon samarbeta med adidas. Tillsammans har de skapat en fantastisk linje av sportkläder och accessoarer för aktiva kvinnor i farten. Kollektionerna är väldigt innovativa och kännetecknas av sina raka, enkla linjer samtidigt som de framhäver det kvinnliga. Väskor från Stella Mccartney är naturligtvis inget undantag utan de håller också en mycket hög kvalitet och är eleganta samtidigt som de är funktionella och praktiska. Produkterna är till största delen tillverkade av polyester, och det fina med adidas produkter är att de arbetar med återvunna material vilket är bra för miljön då det sparar på resurserna och minskar avfallet.

Så underlättar väskor från Stella Mccartney ditt liv

En väska som är designad av Stella Mccartney för adidas kan du känna dig säker på att du får en praktiska och användbar väska som du kommer ha mycket nytta av. Det spelar ingen roll om du väljer en bag, en ryggsäck eller en gympapåse – dessa väskor kommer du kunna ta med dig överallt. De är nämligen inte bara designade på ett mycket genomtänkt sätt, de har dessutom en massa smarta detaljer som du kommer ha stor användning av. Ett exempel på en sådan detalj är ett separat fack som är skiljt från de övriga där du kan förvara dina skor efter ett svettigt träningspass, eller om de blivit extra smutsiga under någon aktivitet. Stella Mccartney-väskor är också mycket snygga vilket gör att de passar vid alla typer av tillfällen, och du behöver inte använda dem endast vid sportutövning eller andra aktiviteter. De passar lika bra vid en shoppingtur på stan som när du upptäcker nya, underbara platser under dina spännande resor utomlands.