alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Beige jackor

 
[22]

Beige jackor som skyddar och värmer

Med adidas beige jackor håller du värmen och stilen på samma gång. Här kan du hitta sköna plagg som ger ett mycket bra skydd mot kallt väder och hård blåst. Material med återvunnen polyester, dun och fjädrar i vävda kanaler gör att du behåller värmen och håller vind och regn ute. En smal och åtsittande passform är smickrande på de flesta, men du kan också välja en mer oversized modell för en moderiktig look. Beige jackor från adidas är snygga att bära till träningen och till jobbet eller skolan. De ger en snyggt neutral look och är fina att kombinera till dina övriga kläder.

Förbered dig för blandat väder med beige adidasjackor

Inför regniga dagar är det smart att vara redo med en regnjacka eller parkas från adidas som står emot vatten. En vattentät jacka är ett måste för alla som gillar att vara ute och röra sig i friska luften. adidas har ett sortiment av tekniska regnjackor som sitter som ett andra skinn och ger en behaglig ventilation. En strömlinjeformad parkas håller regnet borta och du får en torr känsla innanför jackan. När regnet har upphört och solen har kommit fram kan du knäppa upp jackan, vika in luvan och bara njuta. Med andra ord så är dessa beige adidasjackor de perfekta plaggen för alla sorters väder.

Justerbara och vattenavvisande funktioner

En bekväm vindjacka ger ett väldigt bra skydd när du ska gå ut och gå i blåsigt väder. adidas har ett utbud av lätta och vattenavvisande plagg med dragkedjor och luvor. Med dragskorna kan du enkelt justera passformen. adidas beige vindjackor är lätta i modellen och otroligt enkla att bära med sig eftersom de tar så lite plats och väger så lite. De är tillverkade i slätväv i hundra procent återvunnet material.